"düşün, düşün ki düşün gelişsin"

Çocuklarının rızkı için çalıştığını söyleyip, çocuklarına vakit ayırmadan yaşamak ne yaman bir çelişkidir. Sevgiden daha büyük rızık mı var?

Nureddin YILDIZ
Share

7 yorum:

  1. Hz. Allah rızka kefildir. Anne babaya düşen çocuğa sevgi vermektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız, lâkin bunu dikkate alan ebeveynler ne kadar az!

      Sil
  2. Efenim çelişki demişken ben blogları gezerken aniden açılan müzik konusunu eleştiren bir yazı yazmıştım. Bilmiyorum onu gördünüz mü ama eğer etkili olduysa üzüldüm şimdi. Bu bloğa girdiğimde açılan ney sesine alışmışım.

    Şimdi diyeceksiniz ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Haklısınız ama en azından dinlemek isteyene tavsiye verebileceğiniz bir köşe olursa isteyen açar dinler, durumu uygun olmayansa rahatsız edilmemiş olur.

    Tabi bunu bir zorlama gibi algılamayın lütfen, eğer böyle bir tavsiye köşesi yapmak isterseniz ara ara sizin kulak zevkinizden nasiplenmek istediğimi ifade etmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim eleştiri yazınızı yorumunuzun ardından okudum. Ve fazlasıyla katıldığımı dillendirmek isterim. Müzik ile aram pek yoktur, sadece dinlendiren bazı enstrümantal müzikleri nadir de olsa dinlerim ki bunların başında da ney sesi gelir. Lâkin ney sesi bile zaman zaman okuduğumuzu anlamamıza engel oluyor. Sanırım ziyâdesiyle sessizliği sevmem de bu fikriyatta olmama yol açıyor.

      Tavsiye köşe fikri oldukça hoşuma gitti. Öneriniz için teşekkür ederim. Bu arada vakit ayırıp perhizinizi bozduğunuz için ayrıca müteşekkirim :)

      Blog dünyasından uzun zamandır uzağım, aradaki mesafeyi biraz olsun kısaltırsam önerinizi tatbike geçirmeyi düşündüğümü söyleyerek sözlerime son vereyim en iyisi, zira yeterince çenem düşmüş vaziyette :)

      Selam ile..

      Sil
    2. Dikkate aldığınız için teşekkür ederim. :)

      Sil