"düşün, düşün ki düşün gelişsin"

Tesbih çekilmeden çıkılmış bir cami sonrası gibiyim..
Duasız namaz kadar yarım, tamamına erdir Allah'ım..
Bütün yarım kalmışlıklarımı...

Bilal TIRNAKÇI

(Rabbim şu üçayların yüzü suyu hürmetine açılan ellere, dua eden yüreklere, ihsânlar versin, bizlere de bu mübarek günleri lâyıkıyla edâ edebilmeyi nasip etsin inşaAllah..)
amin

Share

4 yorum:

  1. Paraşüt açılmayınca söylenen şarkılar gibiyim. Mutlu yaşamanızı sağlayamam belki ama mutlu ölmenize yardım edebilirim. Zeka parıltısı falan da beklemeyin. İyi kalbim kötümser bugün, yüzüm de çirkin. Yüzüme gülüp suratımı duvara sürtmeye de artık bir son verin...

    ...

    Güzler kadar pürüzsüzdür yüzüm. Gözümde, gözden düşen yaprak misali yapay bir su birikintisi. Ağlasam tanrı sanır yağmura tapan bir kaç yüz kişi. İyiliksever bir narsistin günlüğünde gizlidir tüm dualar. Okumak serbest, anlamak yasak. Sınav yakınmış, sorular tuzak; Şarapça öğrensem iyi olacak...

    YanıtlaSil
  2. Allahümme bârik lenâ fi Recebe ve Şa'bane ve bellığnâ Ramazân.

    Manası:"Allah'ım, bizim için Recep ve Şaban aylarını bereketli kıl ve bizi Ramazan'ı Şerif'e ulaştır.
    inş amin

    YanıtlaSil
  3. "Güzler kadar pürüzsüzdür yüzüm. "Gözümde, gözden düşen yaprak misali yapay bir su birikintisi. Ağlasam tanrı sanır yağmura tapan bir kaç yüz kişi. İyiliksever bir narsistin günlüğünde gizlidir tüm dualar. Okumak serbest, anlamak yasak. Sınav yakınmış, sorular tuzak; Şarapça öğrensem iyi olacak..."

    Yukarıda alıntıladığım sözlerinizde kendimi buldum desem yalan olmaz "Erdost" kardeşim. Sayfamı ziyaret ederek şereflendirdiniz bu fakiri, sağolunuz..

    Bloğunuzdaki yazıları biraz okuma fırsatım oldu, gerçekten çok güzel ve derin cümleler kuruyorsunuz maşallah. En kısa zamanda ziyaretinize gelip kifayetsiz kelimelerimi sunacağım size :)

    Selam ile..

    YanıtlaSil
  4. Değerli "hakikat deryası";
    Arapçasını paylaştığım üç aylar duasının türkçesini ve mealini belirtmeniz çok hoş oldu, bir eksiğimi tamamlamış oldunuz teşekkür ederim..

    Dua ile..

    YanıtlaSil