"düşün, düşün ki düşün gelişsin"

Yaşanmamışı yaşamış olmak olsa gerek aşk…
Bilmediğim, fırsat verilmeyen bir duyguydu benim için, bu yüzden hem istek hem de ürkektim. Karşıma çıktığında onu nasıl içeriye buyur edeceğimi bilmiyordum, yüreğim kapısını hiç açmamıştı ki aşka… Gelenin önce sıradan bir his olduğunu düşündüm ama anladım ki özel bir misafirmiş.
Ne yazık ki zamansız çalmıştı kapıyı !...
Gelmesiyle içimdeki yağmurlara bu kadar şimşek çaktıracağını nerden bilirdim ? Yıllardır gönlümde ki sakin denizi coşturacağını da bilemezdim elbette. Hiç kullanmadığım, paketinden ilk kez çıkardığım duygularla gecem gündüzüme karıştı, uykum iyice alıngan oldu, aklım gönlümle kapıştı, tebessümlerim artık dört elif miktarı. Keşke diyorum keşke işitme özürlü kalbim bu sesi de duymasaydı, keşke divan şairlerinin kaleminde hak ettiği değeri bulan ama günümüzde altın suyuna batırılmış metal kadar değeri yokken bulmasaydı adresimi aşk. Üstelik müsait misin? bile demeden girdi kalbime. Acıya müptela yüreğim aşk acısını da tadmıştı sonunda, başka kederlerden farklıydı bu, hasret tüfeğinin saçmaları kanatırken gönlümü adını koyamadığım bir haz duyuyordum.
İşte böyle dokunmadan sevebilmekmekmiş, yanındayken kelimelerin genzine kaçıvermesiymiş, o yokken her an yanındaymış gibi hissetmekmiş, karşılığı olup olmadığını düşünmeden tutulmakmış…
Hakkında onca yazılanlara rağmen,yazıldığı gibi okunmuyormuş aşk….
"abherî"
Share

2 yorum:

  1. Nergis kokulu ''abheri''Öncelikle yeni blogunun hayırlı olması dilegiyle...Sana şanş ve mutluluk getirmesi temennisiyle...Eline,emegine,yüerine ve güzel gönlüne saglık canım herşey muhteşeeem ötesi çoook güzel...Doyumu çok zor, gerçekten doyumsuz güzellikler var..Çook keyifli,zevk alarak takip edecegim bir blog tebrik ederim canım...Başarılarının devamını dilerim...Herşey güzel gönlünce olsun!!!

    YanıtlaSil
  2. Aşk, eylem, dünyanın en güzel başkaldırması,en güzeliyle hemde dünyanın,bir hırkadan, yazılmış en güzel şiiri bulup çıkarmak Aşk, hiç kimsenin hiç kimseyi bu kadar güzel beklememesi...

    YanıtlaSil